L'Ateneu Barcelonès reuneix i participa a la "Taula de Barcelona pel Dret a Decidir"

Data de l'activitat: 

08/07/2014 - 12:00
Taula de Barcelona pel Dret a Decidir

L’Ateneu Barcelonès reuneix les principals plataformes associatives de la ciutat de Barcelona per donar un major impuls a la mobilització ciutadana a favor de la consulta

Entitats, coordinadores i federacions de Barcelona criden al món associatiu a constituir la Taula de Barcelona pel Dret a Decidir.

El coordinador del Pacte Nacional pel Dret a Decidir, Joan Rigol, el Primer Tinent d’ Alcalde de la Ciutat, Joaquim Forn, el president de l’Ateneu Barcelonès, Jordi Casassas, que convoca, i els representants de les principals plataformes associatives presenten la Taula de Barcelona pel Dret a Decidir.

L’objectiu de la mateixa serà coordinar el procés de sensibilització ciutadana destinat a sumar voluntats en favor del Pacte Nacional pel Dret a Decidir.

Es pretén coordinar els barris i districtes de la Barcelona, iniciatives que ja existeixen i impulsar-ne de noves per concretar l’adhesió del màxim nombre d’associacions en favor de la consulta que vol plantejar el poble de Catalunya seguint l’esperit i la lletra del manifest inicial presentat pel Pacte Nacional pel Dret a Decidir. L’Ajuntament  es suma a la iniciativa i assegura la seva col·laboració activa.

Aquest procés culminarà, a finals de setembre d’aquest any, en l’acte solemne d’adhesió de la Taula de Barcelona al Pacte Nacional pel Dret a Decidir.

Entitats convocants:

Assemblea Nacional Catalana
Ateneu Barcelonès
Consell d'Associacions de Barcelona
Consell de la Joventut de Barcelona
Ens de l'Associacionisme Cultural
Federació d'Associacions de Veïns i Veïnes
Moviment Laic i Progressista
Òmnium Cultural

Fes-te'n soci