Tertúlies

Les tertúlies són l’espai de trobada i de debat plural que caracteritza l’Ateneu, com a fòrum d’opinió i un altaveu de la societat civil.

Què són?

Les tertúlies formen part de l’història de l'Ateneu Barcelonès. Ara, tertúlies, penyes i grups continuen trobant-se a l'Ateneu per compartir experiències, cultura i idees.

Tenen una gran diversitat. N'hi ha de setmanals i mensuals, durant un dinar i obertes o restringides. En diferents espais: aules de l'Ateneu, sala Pompeu Fabra, sala Borralleras, sala de conversa, al bar o bé al jardí. I sobre diverses temàtiques: literatura, història, política, economia, art, filosofia o de bloguers d'internet.

Com participar-hi?

Totes les tertúlies són impulsades pels mateixos socis de l'Ateneu. Per estar-ne informat i per participar-hi només cal que consulteu el programa d’activitats mensuals on es detalla el tema, el dia, l’horari i com inscriure’s (si cal) a cada tertúlia o bé a les diverses activitats que promouen els seus integrants.

Com crear-ne una?

Per crear una tertúlia cal que aquesta s’aprovi per la Junta, d’acord amb la normativa vigent. Per sol·licitar la creació d’una nova tertúlia segueix els passos de la normativa i envia el document amb els requisits que s’exposen a: lamoros@ateneubcn.cat

 

Properes activitats

Fes-te'n soci