Ofertes puntuals

CCCB-Urban Nature

Tots els socis que visiteu aquesta exposició podreu gaudir del descompte d'entrada reduïda (5 euros). Només cal que utilitzeu presenteu el carnet de l'Ateneu Barcelonès a taquilla.

«Urban Nature» és una obra de Rimini Protokoll, una companyia que porta el teatre més enllà dels seus límits. En aquesta estrena mundial de la seva última instal·lació performativa, el col·lectiu posa el focus en la vida a les grans ciutats.

Set històries reals i la ciutat com a escenari Com si estiguessis caminant per dins d’una pel·lícula, «Urban Nature» et proposa un recorregut per les històries reals de set personatges que tenen vides creuades i, en alguns casos, oposades: un catedràtic d’història econòmica i ambiental, un empresari de les noves economies vinculades a la tecnologia i les ciutats, una noia que va viure al carrer, una nena del barri del Raval, una treballadora de l’economia submergida, un guarda de presons i una assessora financera.

 Més informació 

 

De què parlem mentre no parlem de tota aquesta merda

Al Teatre Poliorama del 30 de juny al 7 d’agost

Tots els socis rebreu un descompte 20% de descompte. Descompte amb el codi: 20ATBA

Una auca ecologista, una cursa desesperada entre escales i replans, una comunitat enfrontada al terrible repte d’organitzar-se abans que l’aigua els arribi al coll. Alguna cosa fa pudor de podrit. No podem seguir negant l’evidència. Mentre nosaltres continuem aquí parlant de les nostres cabòries, la taca d’humitat s’estén, les canonades s’embossen, les parets s’esquerden... Reconèixer el problema és - ja ho diuen - el primer pas per solucionar-lo. Però estem realment disposats a fer el segon pas?

Compra la teva entrada

 

I Want U Back

Al Teatre Poliorama del 7 al 12 de setembre

Tots els socis rebreu un descompte 20% de descompte. Descompte amb el codi: 20ATBA

L'homenatge definitiu a l'enyorat ídol mundial Michael Jackson i s'ha creat per a convertir-se en el punt de trobada demandat per la seva legió de seguidors.

Compra la teva entrada

 

 

Shakespeare i Beckett. Maleïts bessons…

Teatre La Gleva | dimecres, 22 de setembre de 2021, 20.00 h

Tots els socis rebreu un descompte d'entrada reduïda (2 euros menys) per a les entrades d'aquesta obra. Només cal que les compreu en línia i seleccioneu l'opció "Socis de l'Ateneu Barcelonès".

Dramatúrgia: Jordi Coca.
Direcció: Jordi Coca.
Repartiment: Esther Bové i Viqui Sanz.
Companyia: Teatre del Temps.

Tots els humans ens assemblem i en el fons tots plegats podríem ser vistos com una bona colla de bessons que viuen en les fronteres de l’absurd… Si més no això és el que que ens venen a dir dos autors tan diferents com Shakespeare i Beckett: tothom té ambicions, pors i desitjos similars; tothom pot estimar, odiar i envejar; tothom té records i tothom pateix per la falta de memòria…I tots naixem i morim. En un espai buit, només amb els elements que els són estrictament necessaris i jugant bàsicament amb la paraula, la música i la llum, es troben dos personatges que tant poden pertànyer al món de Shakespeare com a les pertorbadores peces de Beckett. Són dues dones, dos éssers en tensió que s’esforcen a entendre les giragonses que fa la vida.

Compra la teva entrada

 

 

Informació d'interès

Properes activitats

Fes-te'n soci