Música a l’Ateneu

Data de l'activitat: 

08/06/2013 - 16:30
Música a l’Ateneu

Aquest dissabte vine a gaudir de la música a l’Ateneu! Gran oferta musical amb un concert del baríton Lluís Sintes a les 19.30h a la sala Oriol Bohigas, i amb el Festival Simfònic a càrrec del Cor Jove de l’Orfeó Català a les 21h a l’entrada de carruatges. No t’ho perdis!

El baríton Lluís Sintes resident a l’Ateneu Barcelonès clou la seva estada a l’entitat amb un intens recull d’àries, romances i cançons d’òperes i sarsueles de la tradició catalana, aquest dissabte a les 19.30h. En aquest últim recital, que inclourà les melodies més populars de Cançó d’a mor i de guerra, En Joan de Serrallonga i El timbaler del Bruc, actuarà conjuntament amb el pianista Pau Damià. L’entrada al concert té un preu de 10 euros, els socis de l’Ateneu tenen l’a ccés gratuït.

A les 21h a l’entrada de carruatges actuarà el Cor Jove de l’Orfeó Català, en un concert inclòs dins del Festival Simfònic que organitza l’Associació Secrets-BCN. Un Festival que ofereix cent concerts simultanis i gratuïts a cent espais emblemàtics de Catalunya realitzats per escoles de música. L’objectiu dels organitzadors es mostrar el treball que duen a terme les escoles de música.

Fes-te'n soci