Mor el vicepresident segon de l'Ateneu, Francesc Morata i Tierra

Data de l'activitat: 

26/06/2014 - 12:00
Frances Morata i Tierra

El 25 de juny ens ha deixat el vicepresident segon de l’Ateneu Barcelonès Francesc Morata.

Era soci de l’Ateneu des de l’any 2006 i va estar elegit vicepresident segon de la Junta Directiva en les eleccions celebrades el proppassat 24 de març de 2014.

En record de Francesc Morata

Avui l'Ateneu Barcelonès està de dol perquè hem perdut el més que benvolgut company Francesc Morata, estimat per molts: socis i sòcies, no socis, i, sobretot, pels companys de la Junta Directiva. Apreciat per la seva bonhomia i amistat, admirat pel seu vast saber i seriosa professionalitat, per la seva disposició a cooperar i treballar pel bé de l'Ateneu i del país, malgrat la llarga malaltia que l'ha portat al fi temut i mai no desitjat.

Volem fer esment d’alguns exemples de la seva excel•lent disposició: si algun cop no podia assistir a una reunió sempre hi havia una raó de pes (una classe, un compromís anterior…). Mai no tenia un no quan se’l convidava a tertúlies com la Borralleras o Ateneistes per la independència. No només hi assistia sinó que sostenia interessantíssims debats amb els contertulians. No va poder acompanyar-nos a la darrera reunió de Junta perquè estava ingressat a l’hospital i va trucar demanant que el disculpéssim.

Francesc, ets amb nosaltres inspirant, amb la teva vocació europeista i cosmopolita, la nostra tasca de dirigir el "Teu Ateneu", més enllà de l’entitat i del país.

Els teus amics de la Junta.

Fes-te'n soci