Diada de Sant Jordi 2018

Data de l'activitat: 

23/04/2018 - 11:00

Vine a la jornada de portes obertes durant la Diada de Sant Jordi i gaudeix de les activitats!

11 h a 20 h- Visita els diversos espais del Palau Savassona, seu de l’Ateneu Barcelonès: la Biblioteca, el jardí, les sales de conversa...

Participa al Concurs d'Instagram #ATENEUBOOKFACE a la Biblioteca de l'Ateneu Barcelonès i guanya premis!

Observa la instal·lació corresponent a la mostra Biblioteques insòlites, organitzada per l'Arts Santa Mònica. Una intervenció que ha realitzat l'artista Enric Farrés a l'espai modernista de la Biblioteca projectat per Josep Maria Jujol.

Descobreix la selecció de llibres de l'associació d'editorials independents "Llegir en català", a l'entrada de carruatges de l'Ateneu. I, a la Rambla, parada dels llibres de professors i alumnes de l'Escola d'Escriptura de l'Ateneu Barcelonès.

11.30 a 13 h - Participa a la lectura pública de Sant Jordi, d’obres de Montserrat Abelló, Albert Camus, i Maria Aurèlia Capmany, al jardí de l'Ateneu.

Ja han confirmat:

Marina Rossell
Cristina Puig
Miquel de Palol
Eladi Creuhet
Txell Bonet
Empar Moliner
Ariadna Oltra
Norbert Bilbeny
Bel Olid
Stefan Rating
Elisenda Palauzie
Isona Passola

Tots els qui hi vulgueu participar hi sou convidats! Per apuntar-vos, truqueu a Administració (Tel. 93 343 61 21).

13 h - Assisteix a la inauguració de l’obra “Índexs” de l'artista Ignasi Aballí, a l’entrada de la sala d’actes Oriol Bohigas. Amb Jordi Casassas Ymbert, president de l’Ateneu Barcelonès; Ramon Mir, conservador de l’Ateneu Barcelonès, i Ignasi Aballí, artista.

9 a 19 h - Fes de públic a l'emissió en directe de Ràdio Estel, amb entrevistes a escriptors i actuacions en directe.

A més, totes les persones que us feu sòcies de l'Ateneu Barcelonès durant la setmana de Sant Jordi, us estalviareu la quota d'ingrés. Aprofita la promoció!

T'hi esperem!

Tags: 

Fes-te'n soci