30è aniversari del Casal dels Infants

Data de l'activitat: 

19/11/2013 - 18:30
El Casal d'Infants, un exemple de suport social i implicació ciutadana

Un homenatge amb Maria del Mar Bonet, cantant; Ester Capella, portaveu al Senat d’ERC; Toni Soler, periodista i escriptor, i Joan Subirats, catedràtic de Ciències Polítiques de la UAB, entre d’altres. Moderadora: Mònica Terribas, directora d’El matí de Catalunya Ràdio. Us hi esperem dimarts 19, a les 18.30h, a la sala Bohigas de l'Ateneu. 

"La implicació de la ciutadania en la transformació social". Aquest és el títol de l'acte amb el qual es commemora el 30è aniversari del Casal dels Infants del Raval, a l'Ateneu. 

El Casal del Infants és una entitat d'acció social que treballa al costat dels infants i joves amb més dificultats perquè tinguin el màxim d'oportunitats.

El que va néixer fa 30 anys com un projecte de barri al Raval gràcies a un grup de veïns, ha crescut fins a arribar a cinc barris de Catalunya , amb programes d'educació, reforç escolar i suport a les famílies.

Treballen perquè la pobresa no sigui hereditària, lluitant contra les causes que originen les desigualtats.          

Per tot aquesta acció social, per la seva tasca de sensibilització i per la promoció constant de la mobilització ciutadana i el voluntariat actiu, l'Ateneu Barcelonès li dedica aquest merescut homenatge.

Participa-hi!

Fes-te'n soci