Una pistola en cada mano

Data de l'activitat: 

24/07/2013 - 21:30

De què parlen el homes quan no hi ha dones presents? Projecció de la pel·lícula ‘Una pistola en cada mano’ al jardí de l’Ateneu. Dimecres a les 21.30h Pep Armengol, membre de l’Acadèmia del Cinema Català; Tomàs  Aragay, guionista, i Marta Esteban, productora, presentaran el film que tot seguit es projectarà. L’entrada per veure la pel·lícula és gratuïta i oberta a tothom. Vine al jardí de l'Ateneu!

Vuit homes al voltant dels quaranta, desconcertats i perplexos, es troben en situacions quotidianes que són el reflex del seu principal conflicte: la crisi d’identitat masculina. La incapacitat per expressar els seus sentiments els farà viure situacions còmiques i patètiques que deixaran atònites a les dones.

J. (Leonardo Sbaraglia) està deprimit tot i tenir-ho tot; es carn de psicoanalista. En canvi, E. (Eduard Ferdández) és feliç malgrat haver-ho perdut tot i haver tornat de nou a casa de la seva mare a viure acompanyat d’un gat. S. (Javier Cámara) desitja tornar amb la seva ex dona Elena (Clara Segura) dos anys després. Els ansiolítics ajuden a G. (Ricard Darín) a suportar l’engany de la seva dona. L. (Luis Tosar) confon el nom de les seves novies amb el del seu gos. P. (Eduardo Noriega) intenta seduir de forma maldestre a la seva companya Mamen (Candela Peña). M (Jordi Mollà) i A. (Alberto San Juan), dos amics que mai s’han explicat les seves intimitats i secrets, son posats en evidència per les seves respectives dones, Maria i Sara (Leonor Watling i Cayetana Guillén Cuervo).

La pel·lícula té una durada de 95 minuts i està dirigida pel director Cesc Gray. Està produïda per Impossible Films, Televisió de Catalunya (TV3) i Televisió Espanyola (TVE). És una pel·lícula de 2012 que va rebre un premi Gaudí i un Goya.

La projecció del film s’emmarca dins del cicle “Juliols joves” a través del qual s’han celebrat diverses activitats gratuïtes tots els dimecres del mes. El jardí, on es faran la majoria de sessions del cicle, estarà obert fins a les 12 de la nit amb servei de bar.

Amb la col·laboració de la Fundació Damm.

Fes-te'n soci