Tribuna Ateneu

Data de l'activitat: 

03/06/2013 - 16:30
Irene Rigau, consellera d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya

“La força de l’Educació”. Aquesta és el títol de la nova edició del Tribuna Ateneu. Un acte a càrrec d’Irene Rigau, consellera d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. Una conferència, presentada per Pilar de Torres, vicepresidenta segona de l’Ateneu Barcelonès, a l'Hotel Rívoli Ramblas, dilluns 3 de juny a les 13.45 hores. Les places són limitades. Des d'ara, podeu fer-ne la reserva trucant al 93 343 61 21 o bé enviant un correu electrònic a info@ateneubcn.org, a l'Administració de l'Ateneu Barcelonès.

La força de l’educació radica en la seva capacitat integradora i, alhora, en la seva capacitat transformadora perquè entenem que l’educació ha de ser, a la vegada, font de coneixement i font de llibertat. Ha d’aportar als infants i als joves les eines necessàries per poder conèixer i entendre la comunitat de la qual formen part i, també, projectar les seves iniciatives cap al futur.

L’educació ha de ser l’element transmissor de la llengua i la cultura comunes i del sentiment de pertinença al país i, alhora, la garantia de realització personal dels individus d’acord amb les seves capacitats i al marge de qualsevol consideració d’origen. L’educació és essencial per a la cohesió social.

Preu del dinar: 35 € (socis de l’Ateneu: 25 €). Reserva i venda de tiquets a l’Ateneu Barcelonès fins al dijous 30 de maig, al migdia. Canuda, 6. Tel. 93 343 61 21 info@ateneubcn.org www.ateneubcn.org Aforament limitat. Reserva per rigorós ordre d’inscripció.

Fes-te'n soci