“Què pensa...?”

Data de l'activitat: 

18/02/2014 - 19:30
Política i moviments socials

Iniciem un nou cicle d’entrevistes en profunditat per conèixer a fons persones significades en diversos àmbits (cultura, comunicació, empresa, política, recerca, esports, etc.).

Inaugura el cicle, el diputat del Parlament de Catalunya, David Fernàndez. Coneixerem la seva opinió sobre diversos àmbits a través d'una entrevista a càrrec de Gemma Galdon, doctora en Polítiques Públiques de la UB, i Ignacio Martín Blanco, periodista i politòleg. Presenta: Bernat Dedéu, membre de la Junta Directiva de l’Ateneu Barcelonès.

David Fernàndez

Cooperativista en l’àmbit de les finances ètiques i membre de la Xarxa d’Economia Solidària de Catalunya. Col·labora habitualment a Vilaweb, Media.cat, Massala, Diagonal o Carrer i, a la premsa basca, als diaris Berria i Gara.

És membre de la Coordinadora Catalana per a la Prevenció de la Tortura, de l’associació Entrepobles i del Grup de Periodistes Ramon Barnils. Integrant de la junta del Centre Internacional Escarré per a les Minories Ètniques i Nacionals (CIEMEN) i del centre cultural Euskal Etxea de Barcelona

El 1998 va ser condemnat a deu anys d’inhabilitació per a l’exercici de la funció pública i a quatre mesos de presó per insubmissió antimilitarista al servei militar obligatori en l’exèrcit espanyol. 

A les eleccions municipals del maig del 2011 va concórrer a la Candidatura d’Unitat Popular - Alternativa per Barcelona com a independent. El 25 de novembre de 2012 va concórrer a les llistes de la Candidatura d’Unitat Popular - Alternativa d’Esquerres, també com a independent.

L'acte, dimarts 18,  a les 19.30 h, a la sala Bohigas de l'Ateneu, és obert a tothom (Atenció: aforament limitat).

Fes-te'n soci