Presentació @teneu hub

Data de l'activitat: 

02/07/2013 - 16:45

Et convidem a participar a la presentació del nou web de l’Ateneu Barcelonès. El proper dimarts t’esperem a les 19.30h a l’entrada de carruatges per explicar-te les novetats i navegar pel redisseny de l'espai web de l'Ateneu. Al finalitzar l'acte us convidem a una copa d'estiu, patrocinada per la Fundació Damm. Vine i coneix el nou projecte @ateneu hub.

L’@teneu hub és la nova xarxa digital cultural de l’Ateneu Barcelonès. Un portal web participatiu i de serveis que permetrà compartir idees, crear continguts i connectar l’Ateneu amb el món. La nova web de l’Ateneu presenta un nou dinamisme, una millor interactivitat, claredat, facilitat d’ús, més opcions d’informació i més proximitat als socis i als ciutadans.

El projecte @teneu Hub, amb el que s’està treballant des de 2012, ha de permetre que l’Ateneu se situï en les línies capdavanteres de la tecnologia al servei de la institució. Els seus tres eixos fonamentals són el redisseny d’un nou portal que permeti impulsar una nova etapa de difusió i comunicació de la institució, la possibilitat de millorar els serveis i oferir-ne de nous a socis i ciutadans, i l’impuls de la participació en la creació de continguts web.

El portal web de l’Ateneu és un dels punts més forts de comunicació i difusió de l’activitat de la institució. Es tracta d’un aparador obert a tothom i un dinamitzador de l’activitat cultural de l’entitat. Per això aquest projecte ha desencadenat amb la creació d’un nou disseny web que volem presentar-te el dia 2. Vine a conèixer-lo i t’explicarem com navegar-hi!

 

 

Fes-te'n soci