Nou acord de col·laboració amb el Gran Teatre del Liceu

Data de l'activitat: 

31/01/2018 - 09:00

La Fundació del Gran Teatre del Liceu i l’Ateneu Barcelonès, han renovat l'acord de col·laboració, iniciat l'any 2015. Les dues entitats continuaran treballaran de forma conjunta amb l’objectiu de promoure el coneixement i l’afició a la música en general i a l’òpera en particular.

L'acord s'ha rubricat per part de Roger Guasch i Soler, en qualitat de director general de la Fundació del Gran Teatre del Liceu i Jordi Casassas Ymbert, president de l’Ateneu Barcelonès.

Gràcies a aquest conveni les dues entitats continuaran impulsant conjuntament una sèrie d’activitats de caràcter divulgatiu i introductori al món de l’òpera, d’acord al programa de la temporada del Liceu.

D'aquesta manera, l'Ateneu Barcelonès promou la creació d'un eix cultural i artístic de la Rambla, amb l'objectiu d'impulsar sinèrgies de col·laboració entre els diferents equipaments culturals que tenen la seva seu a la Rambla.

Descomptes

La col·laboració amb el Gran Teatre Liceu es concretarà, aquest 2018, amb què els socis de l'Ateneu gaudiran d’un 5% de descompte per totes les funcions de la temporada 17-18 del Gran Teatre del Liceu, a excepció de les funcions del Petit Liceu i els següent títol de la temporada: 09, 12 i 15/03/2018 Andrea Chénier.

La compra és per a 2 localitats per associat i funció.

Per beneficiar-se'n, en el moment de fer l'operació online, cal escollir el descompte ATENEU BARCELONÈS i validar amb el codi promocional 1718ATENEULICEU

A més, ocasionalment, els socis de l'Ateneu rebran promocions especials tipus last minute.

Fes-te'n soci