El Maria Canals porta cua...

Data de l'activitat: 

26/03/2019 - 10:00
Pianos al carrer!

T’atreveixes a tocar el piano? Comparteix la teva passió per la música, amb nosaltres! Vine a gaudir del piano de cua que hi haurà a l’entrada de carruatges. T'hi esperem del dimarts 26 de març al dimarts 2 d’abril, de 10 a 20 h. 

Organitza: Associació del Concurs Internacional de Música Maria Canals, amb la col·laboració de l’Ateneu Barcelonès.

Avançament >> Dimarts 2 d’abril, 19 h,sala d’actes Oriol Bohigas
Concert del guanyador del Premi Joan-Artur Roura i Comas del Concurs Internacional de Música Maria Canals de Barcelona (MCB).

Concurs Internacional de Música Maria Canals

fundat l’any 1954, és el degà dels Concursos de música a Espanya i un dels 10 primers concursos del món en ser acceptats per la Federació Mundial de Concursos Internacionals de Música, l’any 1958.

En el transcurs de la seva història, l’associació ha organitzat més de 120 concursos de les branques de piano, cant, violí, violoncel, guitarra, flauta, percussió i música de cambra, en els quals hi han participat més de 8.000 concursants  de més d’un centenar de països dels 5 continents, amb la col·laboració desinteressada de més de 200 personalitats musicals de tot el món que han participat com a membres del Jurat.

El Concurs, que se celebra anualment el mes de març, s’adreça a joves intèrprets de tot el món amb edats compreses entre els 18 i 30 anys.

S’articula en 4 proves que se celebren al Palau de la Música Catalana de Barcelona. La Prova Final és amb orquestra, i només hi arriben els 3 concursants millors classificats.

Els premiats s’emporten més de 70.000€ en premis, i més de 30 recitals i concerts amb orquestra remunerats per tot el món.

MCB

 

Fes-te'n soci