L’Ateneu guanya el premi de mitjans de comunicació dels Premis Ateneus 2013

Data de l'activitat: 

17/12/2013 - 18:00
premi @teneu hub

L'Ateneu Barcelonès, els Lluïsos de Gràcia, o l'Ateneu del Clot són algunes de les sis entitats de la ciutat que s'han emportat un dels guardons dels Premis Ateneus, que valoren el treball desinteressat que fan les entitats catalanes a favor de la cultura. La celebració s'ha fet al Parlament de Catalunya en el marc del trentè aniversari de la Federació Ateneus. 

L’Ateneu Barcelonès ha estat guardonat amb el primer premi de mitjans de comunicació per la renovació del web de l’entitat. El nou portal, anomenat @teneu Hub i presentat aquest estiu, facilita més interactivitat i és més clar i senzill per als usuaris.

Els Premis Ateneus han constat de 5 categories diferents i enguany les entitats distingides amb el primers premis han estat: Associació Centre Cultural Sant Vicenç de Sarrià de Barcelona amb el Premi “Jove, proposa!”; l’Ateneu Barcelonès en Mitjans de Comunicació; Casal Societat La Principal de Vilafranca en Creativitat Artística; SCR L’Alzinar de Masquefa en Capacitat d’Innovació; i l’ACR de Fals en Foment a la Participació.

En total s’han premiat 14 entitats en la 24a edició del Premis Ateneus, organitzada per la Federació d’Ateneus de Catalunya i que aplega 160 entitats de tot el país. 

El 2013 ha estat l’any del trentè aniversari de la Federació d’Ateneus de Catalunya, per aquest motiu els Premis Ateneus s’han celebrat al Parlament de Catalunya. 

Tres-centes persones han assistit a l’acte de lliurament que se celebra ininterrompudament des de l’any 1989 amb l’objectiu de reconèixer l’esforç que les entitats culturals sense ànim de lucre fan dia a dia per obrir les seves portes i seguir oferint activitats als seus socis.

[Fotografia: Toni Galitó]

Fes-te'n soci