L'Ateneu Barcelonès renova el seu conveni amb la Càtedra Ferrater Mora de Pensament Contemporani

Data de l'activitat: 

19/07/2021 - 09:00

Després de la relació fructífera entre ambdues entitats, la Càtedra Ferrater Mora (CFM) i l’Ateneu Barcelonès han renovat el seu acord de col·laboració.

Així doncs, es continuaran programant conjuntament conferències i activitats amb personalitats eminents de la intel·lectualitat catalana i estrangera, a través de les lliçons Ferrater Mora i dels Simposis Trias de Pensadors Catalans, durant el darrer terç de l'any 2021, al Palau Savassona.

Cal destacar que amb aquest conveni l’Ateneu ha pogut comptar amb personatges rellevants com ara Allen Buchanan i Boaventura de Sousa Santos (2018); i ha acollit  Simposis importants com el de Joan Crexells (2013) i Maria Aurèlia Capmany (2018), que han suposat un èxit de públic.

Gràcies a aquest acord els socis de l’Ateneu Barcelonès estaran exempts de pagament de la matrícula dels cursos, conferències i activitats organitzats per la Càtedra Ferrater Mora, i la Biblioteca de l'Ateneu rebrà les publicacions de la CFM.

A més, tots els socis de l'Ateneu gaudiran d'un 15% de descompte en la matrícula del Màster en Diversitat Religiosa: pensament, realitat, gestió, de la Càtedra Ferrater Mora.

El vocal de la Junta Directiva, Jordi Jiménez, serà el responsable de vetllar pel compliment d'aquest conveni.

Amb aquest nou acord, l'Ateneu Barcelonès potencia la seva dimensió filosòfica com una entitat capdavantera en generació i divulgació del pensament contemporani.

Fes-te'n soci