L’Ateneu Barcelonès culmina la millor campanya de Sant Jordi dels últims anys

Data de l'activitat: 

21/05/2021 - 09:00

Com cada Sant Jordi, l’Ateneu Barcelonès ha dut a terme la tradicional campanya de captació de socis. Enguany, la promoció, que permet als nous socis estalviar-se la quota d’ingrés, ha tingut lloc entre el 12 d’abril i el 9 de maig.

La campanya ha tancat amb uns resultats excel·lents: 227 socis i sòcies s’han donat d’alta a l’Ateneu Barcelonès, un 285% més que la darrera campanya de l’any 2019 en la qual es van donar d’alta 59 socis. També cal destacar l’augment dels socis joves, i és que un 53 % de les noves altes (120) són menors de 25 anys.

Un dels trets distintius de la promoció d’enguany ha estat l’aposta pels vídeos en format breu que s’han distribuït per xarxes socials, especialment Twitter i Instagram. Aquests vídeos, on diferents socis explicaven els avantatges d’associar-se a l’Ateneu, han tingut un total de 64.251 visualitzacions.

Donem la benvinguda als nous associats i agraïm a Nil Codina de La Bombilla Media la producció dels vídeos, així com a tots els socis que han col·laborat a la campanya: Montserrat Dameson, Berta Galofré, Alexander Golovín, Biel López, Marçal Llimon, Josep Adolf Martí, Bernat Puigdollers, Aleix Ràmia, Marta Timoneda, Ivet Zwatrzko.

Fes-te'n soci