Juliols Joves 2015

Data de l'activitat: 

08/07/2015 - 22:00
Postal Juliols Joves 2015

Aquest estiu, passa-t'ho bé a l'Ateneu. Reprenem els 'Juliols Joves' amb una programació fresca i divertida. Cinema a la fresca, una nit de poesia, un concert, i una marató d'una sèrie de culte.  A més, podreu relaxar-vos al jardí romàntic fins a la una de la nit, amb servei de bar. Un cicle d'estiu amb la col·laboració de la Fundació Damm. Pots venir amb amics, familiars, coneguts i saludats. És gratuït i obert a tothom!

CINEMA

Dimarts 7, 22 h, jardí

Projecció Barcelona, nit d’estiu
Director: Dani de la Orden
Catalunya, 2013. 95 min, VO
Guió: Daniel González, Eric Navarro, Eduard Sola
Música: Joan Dausà
Repartiment: Francesc Colomer, Jan Cornet, Joan Dausà, Mar Del Hoyo, Laura Díaz... Productora: El Terrat / Pilar Montoliu / Sábado Películas S.L.
Sis històries d’amor i una única ciutat. La nit del 18 d’agost de 2013 el cometa Rose va creuar el cel de la ciutat de Barcelona oferint un espectacle únic que no tornarà a repetir-se fins d’aquí diversos segles. A cau d’orella o aviva veu, encara germinant o a punt de pansirse, durant aquesta nit hi va haver 567 històries d’amor; nosaltres n’explicarem 6.

POESIA

Dijous 9, 22 h, jardí

Nit literària “Francesc Garriga”
El passat 4 de febrer ens deixava Francesc Garriga, un dels grans poetes catalans contemporanis. Garriga ha estat el mestre i referent de les generacions de poetes joves que avui marquen el batec poètic del país. Volem retre un homenatge a aquest poeta d’esperit sempre jove, amb un recital a càrrec dels seus companys.
Hi intervindran: Ester Andorrà, Jaume C. Pons Alorda, Pau Vadell i Joan Todó.
Amb la col·laboració de LaBreu Edicions.

MÚSICA

Dimarts 14, 22 h,sala d’actes Oriol Bohigas

Concert de David Carabén.
La forma d’un sentit

Guitarra, veu i principal compositor de Mishima, David Carabén ens proposa un concert íntim, acompanyat només pel piano de Marc Lloret i la trompeta de Pablo Fernández. Repassarà cançons que habitualment no formen part del seu repertori de directe, poemes de Joan Vinyoli musicats per a l’ocasió i adaptacions al català d’alguns dels seus referents (Serge Gainsbourg, Randy Newman, Neil Hannon).

TELEVISIÓ

Dijous 16, 18 h, sala d’actes Oriol Bohigas

Sèries de culte: marató The Corner
Projecció de la sèrie completa del director David Simon.
EUA, 2000. 370 min, VOSE
Guió: David Simon, Edward Burns, David Mills
Repartiment: T. K. Carter, Khandi Alexander, Sean Nelson,
Clarke Peters, Glenn Plummer, Toy Connor, Maria Broom...
Produïda per HBO, The Corner retrata la vida d’una família submergida en el món de la droga a la ciutat de Baltimore.
Guanyadora de tres premis Emmy, The Corner es va estrenar a la televisió americana poc temps abans de l’ovacionada The Wire, del mateix autor. De fet, els crítics l’han considerada la prova pilot d’aquesta.

*Entrada lliure i gratuïta, aforament limitat.
Nota: el jardí estarà obert fins a la una de la matinada, amb servei de bar.

Informació d'interès

Fes-te'n soci