El documental "Propera parada" s’estrenarà a l’Ateneu Barcelonès

Data de l'activitat: 

09/09/2015 - 19:00
Portada film "Propera parada"

El proper dimecres 9 de setembre a les 19:00 hores, l’associació Dretadecidir.com estrena el film "Propera parada" (el procés català a Europa) a la Sala Oriol Bohigas de l’Ateneu Barcelonès. Es tracta d’un documental, rodat a diversos països d’Europa, amb el qual es mesura la temperatura sobre la rebuda d’un eventual nou estat a la UE.

EL DOCUMENTAL

Davant el debat efervescent sobre la possible consulta a la ciutadania de Catalunya sobre el seu futur, Propera parada viatja a diversos països d'Europa per conèixer les opinions que suscita el cas català –Anglaterra, Escòcia, Suïssa, Bèlgica i Espanya–. Propera parada és un documental de 60 minuts que dóna una visió global de com Europa veu la possible celebració d'un referèndum a Catalunya i la possibilitat de la creació d'un nou Estat dins del marc de la Unió Europea.

ELS ENTREVISTATS

A Madrid: Sabino Cuadra (Amaiur), Dolors Montserrat (PP), Aleix Vidal-Quadras (Vox), Carlos M. Gorriarán (UPyD), Jordi Armenteras (RAC1), Ignacio Escolar (Eldiario.es), Coque García (Súmate), Juanjo Puigcorbé (ERC) i Juan Carlos Moreno (catedràtic de Lingüística General a la Universitat Autònoma de Madrid; va impulsar un estudi sobre la gestió del castellà en el marc d'una Catalunya indepedent). · Bèlgica (Brussel·les): Raül Romeva (ex eurodiputat d’Iniciativa), Ramon Tremosa (eurodiputat de CiU), Jaume Masdeu (CatRadio) i Amadeu Altafaj (delegat del Govern de la Generalitat a Brussel·les). · Escòcia/Anglaterra: Oriol Serra (corresponsal TV3), Paul Preston (historiador), David McCrone (School of Social and Politic Science), Xavier Solano (ex delegat del Govern de Catalunya al Regne Unit), Murdo Fraser (Scottish Conservative Party) i Stewart Maxwell (Scottish National Party). · Suïssa: Lorenz Langer (Center for Research on Direct Democracy), Xavier Urbaneja (Casal Català Laussane), Mireia Domènech (ANC Suïssa) i Stéphane Riand (Partit socialista suís).

L’ESTRENA

La projecció tindrà lloc a la Sala Oriol Bohigas de l’Ateneu Barcelonès (carrer de Canuda, 6) el pròxim dimecres 9 de setembre a les 19:00 hores.  L’entrada és gratuïta i les places són limitades. Per reservar un lloc, cal enviar un correu electrònic a info@dretadecidir.com  

 

Fes-te'n soci