Concert extraordinari a càrrec d’Albert Guinovart

Data de l'activitat: 

06/03/2014 - 20:00
Pianista i compositor català

Dijous 6 de març, l’Ateneu Barcelonès celebra la compra d’un nou piano Yamaha C7X per a la sala Bohigas amb un concert únic protagonitzat pel pianista i compositor Albert Guinovart. L'acte, gratuït i obert a tothom, tindrà lloc a les 20 h a la sala Bohigas de l'Ateneu. Atenció: l'aforament és limitat. Reserva la teva entrada!

Albert Guinovart

Alumne de Maria Curzio a Londres, solista convidat a les principals orquestres d’Europa i acompanyant habitual d’artistes com ara Victòria dels Àngels o Jaume Aragall, Guinovart és també autor d’òperes com Atzar i Alba Eterna, i reconegut a nivell internacional pels musicals Mar i Cel i Flor de Nit.

Programa: Sonata en Do Major, K. 300 (W. A. Mozart), Sonata en Fa menor, Op. 57, “Apassionata” (L. V. Beethoven), Impromptu Núm. 2, Op. 36, Nocturn Op. 27 Núm. 2, Grande Valse, Op. 42 (F. Chopin), Fantasia- Evocació, Estampes (A. Guinovart).

Entrada gratuïta prèvia reserva a Administració (Tel. 93 343 61 21).
Les reserves efectuades seran a la vostra disposició a Consergeria fins a les 19.30 h. A partir d’aquest moment, les entrades no retirades quedaran alliberades.

Concert en col·laboració amb Audenis.

Fes-te'n soci