L'Ateneu acull el cicle de debats ‘Catalunya Social. Propostes des del Tercer Sector’

Data de l'activitat: 

08/04/2014 - 09:00
Tercer sector

El dimarts 8 d’abril, la Taula del Tercer Sector inicia el Cicle Debats ‘Catalunya Social. Propostes des del Tercer Sector’, una activitat mensual per donar a conèixer millor els dossiers temàtics que es difonen des del ‘tercersector.cat’.

L’activitat consistirà en una presentació del dossier seguida d’un debat amb experts d’entitats socials en relació al tema tractat.

La durada serà de 9h a 10h30 del matí i se celebrarà a l’auditori de l’Ateneu Barcelonès. La moderació correrà a càrrec de Carles Capdevila o Antoni Bassas, del diari ARA, amb qui la Taula del Tercer Sector ha arribar a un acord de col·laboració.

El primer debat ‘Catalunya Social’, se celebrarà el 8 d’abril i porta per títol ‘Crisi, empobriment i persones sense llar’.

La introducció i presentació del dossier que porta el mateix títol a càrrec del sociòleg i politòleg, Albert Sales i en el debat amb els experts hi intervindran: Tere Bermúdez, cap del Programa ‘Sense Llar i Habitatge’ de Càritas Diocesana de Barcelona, Ferran Busquets, director de la Fundació Arrels i Joan Uribe, director de Sant Joan de Déu Serveis Socials Barcelona

Fes-te'n soci