L’Ateneu Barcelonès aprova per majoria absoluta el pressupost 2014

Data de l'activitat: 

01/04/2014 - 10:30
31 de Març de 2014

Els socis de l’Ateneu Barcelonès reunits dilluns 31 en  Assemblea General Ordinària van aprovar per majoria absoluta, la  totalitat dels pressupostos previstos per l’any 2014, així com  també la memòria de gestió i el balanç econòmic de l’any 2013. D’altra banda, durant l’Assemblea va  prendre possessió la Junta Directiva escollida en les eleccions del 24 de març de 2014, presidida per Jordi Casassas. 

L’Assemblea General de socis, reunida ahir 31 de març, va aprovar la memòria de gestió i el balanç 2013 per 125 vots a favor, cap en contra i 12  abstencions.

A continuació, un cop explicats el pressupostos previstos  per l’any 2014, l’Assemblea General va aprovar els pressupostos de 2014  per majoria absoluta, per 109 vots a favor, cap en contra i 15 abstencions. Uns pressupostos propers a 1.900.000 euros.

Finalment, la Junta sortint va atorgar la categoria de Soci d’Honor a Maria Àngela Cerdà, escriptora i traductora; Francesc Garriga, mestre i poeta; i Àngel Teixidor  i Paquita Camprubí, restauradors de l’Ateneu.

Aquesta Assemblea General va coincidir amb la presa de possessió dels membres de la nova Junta. El President Francesc Cabana va pronunciar un discurs de comiat agraint el recolzament dels socis, la tasca realitzada per l’equip de l’Ateneu i subratllant que deixa l’economia de l’entitat sanejada. Cabana va concloure la seva intervenció desitjant sort a la nova  Junta Directiva i animant a continuar millorant l’Ateneu  Barcelonès.

Finalment, la nova Junta Directiva escollida en les eleccions del 24 de març de 2014 va prendre possessió. El nou president, Jordi Casassas, va destacar que “la Junta Directiva  estarà al servei de tots els socis i col·laborarà activament amb entitats de la ciutat i del país” i va destacar que la voluntat de diàleg d’aquesta Junta es traduirà amb la creació de nous canals de participació per als socis.

Fes-te'n soci