L' Assemblea aprova el balanç i el comptes generals de 2016

Data de l'activitat: 

29/03/2017 - 19:00

Els socis de l'Ateneu Barcelonès reunits en Assemblea General han aprovat el balanç i els comptes generals de l'any 2016.

La concorreguda assemblea s'ha iniciat amb l'aprovació unànime de l’acta de la darrera assemblea.

El president de l'Ateneu, Jordi Casassas, ha fet una valoració global de les principals fites aconseguides al llarg de l'any 2016.

A continuació, la vicepresidenta primera, Patrícia Gabancho, ha fet un resum de les activitats culturals que s'han dut a terme durant el 2016. Gabancho, que no continua a la Junta Directiva d'enguany, s'ha mostrat orgullosa d'haver participat en el projecte cultural de l'entitat, i s'ha acomiadat agraint a tothom l'ajuda i la col·laboració que ha rebut durant el seu mandat.

Per la seva banda, el tresorer-comptador, Joan Josep Gonzàlez, ha detallat el balanç econòmic i el compte de resultats de 2016. Els socis els han aprovat per una majoria, amb 92 vots a favor, 12 abstencions i cap vot en contra.

El president Casassas ha pres nota de les propostes que han fet representants de les altres candidatures que es van presentar a les Eleccions i els ha agraït la seva voluntat de col·laborar conjuntament per a millorar l'Ateneu.

Finalment, la Comissió Electoral ha proclamat els resultats de les eleccions del 16 de març de 2017, i s'ha realitzat la presa de possessió dels membres de la nova Junta Directiva.

 

Fes-te'n soci