Marc Becat Busquet

Barcelona, 1995. Soc graduat en filosofia i economia per la Universitat d’Economia i comerç de Grenoble (2017), i doble-Màster en Economia solidària i Relacions internacionals per la Universitat de Grenoble i de París. Sempre he estat entre Barcelona i Perpinyà, i actualment visc a Barcelona.

En el curs dels meus estudis, he treballat en diverses entitats que m'han donat una visió àmplia de l'economia: en ajuda internacional i en projectes europeus mediterranis a Barcelona (a l'empresa d'energia renovable TTA i la Cambra de Barcelona), i en finances ètiques i solidàries a París (a l'associació Finansol). Col·laboro amb el diari La Directa analitzant la situació de l'economia solidària tant a l'Estat francès com a Catalunya.

Vaig guanyar el premi d'assaig d’Ètica professional del Rotary Club (Grenoble, 2018) amb un assaig sobre "El finançament de l'ajuda internacional: nova ètica o legitimació de la reproducció". He estudiat densament les finances ètiques i solidàries amb el meu treball de fi de màster, titulat "Les finances solidàries dintre d'una financiarització de l'economia mundial: una resposta ciutadana entre complementarietat i alternativa política".

Ara mateix, estic cursant un màster d'història de la filosofia  a distància amb especialització en filosofia econòmica amb l'Universitat Paris-Nanterre.