ACTE SUSPÈS - Josep Maria Prim i Serentill

Ateneistes singulars

Data: 

15/10/2014 - 19:30
Afegir al Calendari

Sala: 

Accés: 

Obert

Organitzador: 

Ateneu Barcelonès
Josep Maria Prim Serentill

Nou acte del cicle d’entrevistes a socis de l’Ateneu per conèixer a fons i amb rigorositat els aspectes més destacats de la seva biografia. Un reconeixement als socis que han tingut una activitat rellevant dins i fora de l’entitat.

Josep Maria Prim i Serentill

Escriptor. Ha guanyat nombrosos premis en tots els gèneres. Ha publicat les novel·les Inadaptado, El gran rei Jaume I el Conqueridor, Joan Prim, revolucionari i home d’Estat i He mirat la terra. També és autor d’assaigs, com Rotary, entre la globalització i el localisme; L’altra cara de Barcelona, finalista del Premi d’Assaig Trias; Cinc genis de la ciència moderna; El racisme, un dels grans reptes de les societats modernes; Marcats per l’escola franquista o L’esperit de Josep Trueta.

Josep Maria Prim ha estat actor destacat en molts moments decisius de la història de l’Ateneu. Va jugar un paper important en la democratització de la casa durant les acaballes del franquisme i la Transició, i ha participat en diverses juntes directives, des de la catalanitat i l’aposta per modernitzar l’entitat.

Conduirà l’acte: Pep Martí, periodista.

Temes: